ILMAINEN TAPAHTUMA: TYÖKALUJA KIELI- JA YRITTÄJYYSTAITOJEN KEHITTÄMISEEN INKLUUSION MAHDOLLISTAMISEKSI UUDESSA MAASSA

Institute of Entrepreneurship Development kutsuu sinut ilmaiseen IntegrAction-verkostoitumistapahtumaan “Tools for Linguistic and Entrepreneurial Skills’ Development for Inclusion to a New Country”. Tämä on live-tapahtuma, joka pidetään STHEV:issä Larissassa, Kreikassa, keskiviikkona 3. Päivä klo 15-16 kreikan aikaa. Tapahtuma järjestetään eurooppalaisen “IntegrAction: Action for socio-economic integration of refugees and asylum seekers” -projektin puitteissa.

Integraction-projektista

IntegrAction-projekti on tarkoitettu maahanmuuttajien, pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden sosiaalisen ja taloudellisen inkluusion tukemiseksi paikallisessa vastaanottokontekstissa. Eräs sen päätavoitteista on pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden kielitaitojen parantaminen sosio-taloudellisen integraatioprosessin edistämiseksi.

Projektin tarkoituksena on myös maahanmuuttajien työllistämisen edistäminen ja näiden sosiaalisten ja kulttuurienvälisten taitojen kehittäminen. Tämä hanke toteutetaan Erasmus+-ohjelman tuella.

Lisätietoa projektista saat sen virallisilta verkkosivuilta Integraction ja projektin sosiaalisesta mediasta.

Ilmaisen IntegrAction-tapahtuman sisältö

Tapahtuman aikana Integraction-projekti ja sen tuotokset esitellään. Osallistujilla on mahdollisuus tutustua ja testata seuraavia:

  • Kansainvälinen raportti Digitaaliset työkalut lukutaidon ja kielitaidon vahvistamiseen sekä “Tool4ALLs – Digitaaliset työkalut lukutaidon ja kielitaidon vahvistamiseen” (IO1).
  • “Käsikirja edistämään yrittäjyyttä ja start-up-yrityksiä” koskien välttämättömiä taitoja pakolaisille, maahanmuuttajille ja turvapaikanhakijoille, jotta nämä voivat aloittaa oman yrityksensä (IO2).

Tapahtuman päättää aktiviteetti perustuen yllä oleviin tuotoksiin.

Osallistujat

Tapahtuma on pääasiassa tarkoitettu kansalaisjärjestöille, voittoa tavoittelemattomille yhdistyksille ja muille vastaaville organisaatioille.

Täytä lomake täällä ottaaksesi osaa ilmaiseen tapahtumaan.

Lisäksi tapahtumasta on saatavilla live stream -lähetys.