DIGITAALINEN KÄSIKIRJA ”YRITYKSEN PERUSTAMINEN PAKOLAISILLE JA TURVAPAIKAN HAKIJOILLE”

DIGITAALINEN KÄSIKIRJA “Yrityksen perustaminen pakolaisille ja turvapaikan hakijoille” on äskettäin valmistunut, ja tämän tarkoituksena on edistää yrittäjyyttä ja start-up-yrityksen perustamista. Käsikirjan tarkoituksena on auttaa pakolaisia ja maahanmuuttajia ymmärtämään oman yrityksen perustamiseen vaadittavat askeleet. Sen avulla he voivat arvioida omia liiketoimintataitojaan ja tietouttaan start-up-yrityksen perustamiseksi.

Käsikirja koostuu kahdesta osiosta.

Se esittelee analyyttiset kansalliset raportit maahanmuuttajien ja turvapaikan hakijoiden integroitumisesta paikallisille markkinoille partnerimaissa. Lisäksi se esittelee käytännöllisen työkalun pääaskeleista pienen paikallisen yrityksen perustamiseen.

Materiaalit ovat saatavilla täällä https://www.integraction.eu/index.php/2021/10/11/digital-manual-start-your-business-for-refugees-and-asylum-seekers/